Arnhems Theatersport Toernooi

Zaterdag  29 januari 2022 vindt het zesde Arnhems Theatersport Toernooi plaats, georganiseerd door Theatersportvereniging Zonder Verdoving i.s.m. Huis van Puck, waarbij verschillende theatersportverenigingen uit Arnhem e.o. strijden om de grappigste, gevatste en origineelste Theatersportvereniging van het seizoen te worden

Het wedstrijdschema ligt klaar, op 29 januari 2022 vindt de loting plaats waardoor hij definitief invulling krijgt. Misschien niet handig voor het op voorhand informeren van je achterban, maar wel zo eerlijk.

Hoe ziet de dag eruit?
Omdat vorige jaren de dag (te) lang en intensief werd bevonden hebben we de dag nu compacter gemaakt. We spelen in 2 poules van ieder 5 teams, zie bijlage (poule 1 uitgedrukt in cijfers, poule 2 uitgedrukt in letters). Elk team speelt net als vorig jaar 4x, rechtert 4x en is tussendoor 2 wedstrijden “vrij”. Er is geen gezamenlijk pauze tussendoor. Dat hebben we zo gepland om ruimte te maken voor kruisfinales. In de kruisfinales spelen de nummers 1 en 2 tegen elkaar. Dus als 2e uit de dag komen betekent niet dat je bent uitgeschakeld! De winnaars uit de kruisfinales spelen de uiteindelijke finale. Na de prijsuitreiking sluiten we gezamenlijk af met een grand diner. Er wordt voor heerlijk eten gezorgd, met voldoende vegetarisch.

Richtlijnen voor het rechteren wordt nog uitgereikt.

Het voorbereiden van een opkomst is niet nodig. Dat neemt teveel kostbare speeltijd in beslag.

Inschrijfgeld bedraagt €80,- per team van 4 personen. Een vijfde speler betaalt 10,- (ivm maaltijd). Dit bedrag kan contant worden voldaan bij binnenkomst.

Uitgangspunt bij het indelen van de poules is dat als meerdere teams uit dezelfde vereniging meedoen, dat die dan niet in dezelfde poule zitten. Die spelers ken je immers al. Een deel van de poules zijn dus al ingedeeld.

Deelnemende teams vorig jaar:
Pas Op Zwenkt Uit
Zonder Verdoving
Spons ’n Roses
Klaprozen & Schuursponzen
Dinsdaggroep
De Hupsakeetjes
Weekbrekers 1
Weekbrekers 2
Liever Veul Bloemen
TICA Tovenaar

11.45 inloop
12.00 groepsfoto voor HvP 12.10 loting
12.20 WUP

Ben je geen theatersporter?
Geen nood, want kijken is (bijna) net zo leuk als spelen!
Als bezoeker kun je de voorrondes gratis bekijken.
De twee teams die als beste uit de voorronden komen spelen aan het eind van de middag kruisfinales (17.50 – 18.15),
’s avonds (18.25 – 19.10) de finale.
Een garantie voor hilarische scenes, ooohs en aaahs, rare associaties en emotionele én muzikale pieken en dalen. Speciaal geselecteerde rechters bepalen wie zich de winnaar van de Gouden Trolley mag noemen.

Toernooi:
vanaf 12:45 uur. (gratis voor publiek)
Grande Finale: 18:25 uur. (€ 5,00 p.p.)​

Flyer: Binnenkort beschikbaar

Scroll naar boven